Esquerra torna a fer història i guanya les municipals amb 6.102 vots i 16 regidors

Adam Tomàs tornarà a ser alcalde d’Amposta durant quatre anys més després que diumenge 26 de maig Esquerra d’Amposta-Esquerra Republicana tornés a fer història revalidant la majoria abosoluta aconseguida al maig del 2015 i eixamplant la distància amb els grups a l’oposició. Fins a 6.102 persones (1.702 més que fa quatre anys) van dipositar la seva confiança en la candidatura republicana, que governarà amb una històrica majoria absoluta. I és que amb més d’un 62% dels vots, els republicans tindran 16 dels 21 regidors del plenari ampostí.

L’alcalde electe, Adam Tomàs, va felicitar tota la candidatura per la feina feta durant la campanya, però també als actuals regidors al consistori, “queaquests quatre anys ens hem deixat la pell per Amposta”. Tomàs també va assenyalar que “seguirem endavant treballant amb el nostre projecte de ciutat, amb la mateixa il·lusió, humilitat i ganes de treballar que hem demostrat fins ara”.

Comparteix
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Deixa un comentari

La teva adreça electrónica no es publicarà. Els camps marcats * són obligatoris