SOBRE MI

L'alcalde d'Amposta

Vaig nàixer a Amposta l’1 de febrer de l’any 1972. Tinc grans records de la meva infantesa a l’entorn del carrer Orient, al barri del Grau. Aquells amb qui vaig compartir el goig de créixer jugant a qualsevol cosa que se’ns acudia sovintejàvem també en ocasions altres indrets, vora el barranc i el jardí del Bou o el descampat on hi havia els búnquers que van servir d’amagatall durant la guerra.

Adam Tomàs,
un alcalde a prop teu

Després de quatre anys al capdavant de l’Ajuntament d’Amposta continuem amb la mateixa il·lusió de millorar la nostra ciutat, però aquest cop ens presentem amb l’experiència adquirida durant aquest mandat.

Trajectòria vital

Vaig nàixer a Amposta, l’1 de febrer de 1972, ciutat on visc amb la meva família. Sóc pare de dos xiquetes, l’Alba i la Blanca.

Formació i trajectòria professional

Sóc Enginyer Industrial, després d’haver treballat a la botiga de llums familiar i de cambrer per pagar-me la carrera al 1998 em vaig incorporar com a Enginyer a la LEAR.

Activitat docent

Al 2002 vaig iniciar una nova etapa professional fent substitucions per al Departament d’Educació. Després de passar per diversos instituts, és a l’Institut Montsià d’Amposta on hi tinc la plaça definitiva i on vaig treballar fins a principis de juny de 2015.

Ajuntament

L’any 2003 vaig entrar a formar part per primer cop com a regidor de l’Ajuntament d’Amposta, però no va ser fins el maig del 2011 que vaig encapçalar el projecte d’Esquerra d’Amposta a l’Ajuntament.

Altres càrrecs

Al 2006 vaig ser director dels serveis territorials d’Acció Social i Ciutadania a les Terres de l’Ebre, càrrec que vaig ocupar fins gener del 2011.

Alcalde

A les eleccions de 2015 vaig ser elegit Alcalde de la meva ciutat amb un suport de 4.400 vots.

Adam Tomàs es presenta com a candidat d'Esquerra d'Amposta

Acte de presentació d’Adam Tomàs com a candidat d’Esquerra a l’alcaldia d’Amposta. L’acte va comptar amb la presència de l’exconseller de Justícia, Carles Mundó.

Més a prop de tu

Un govern de les persones

MEET OUR LEGISLATIVE

Our Elected
Representatives

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip