Un reglament de Participació Ciutadana, amb nous mecanismes i estructures formals de participació, principal compromís en Participació i Transparència

“Cal seguir enfortint el govern ètic, transparent i participatiu i per això un dels nostres eixos programàtics és la Participació Transparència”, assenyala l’alcalde Adam Tomàs, tot destacant que en aquest sentit, entre les 150 mesures concretes, n’hi ha set destinades a aquest eix. Per fomentar encara més la participació ciutadana en la presa de decisions i la vida municipal, l’alcaldable republicà destaca que la voluntat d’Esquerra és elaborar un Reglament de Participació Ciutadana que incorpori i reguli els mecanismes i instruments de participació, i a la vegada es modificarà el Reglament Orgànic Municipal per adequar-lo als nous mecanismes de participació. Altres propostes electorals per fomentar la participació seran “crear un registre ciutadà per impulsar la participació”, “desenvolupar estructures de participació formal” o “impulsar iniciatives d’acció comunitària a l’espai públic”. “És evident que continuarem fent tot allò que hem engegat aquest darrer mandat com, per exemple, les assemblees informatives periòdiques o aquelles extraordinàries per traslladar informació a la ciutadania”, afegeix l’alcalde.

Quant a transparència, Esquerra d’Amposta es compromet a continuar treballant per assolir la puntuació màxima del segell Infoparticipa així com a prioritzar l’ús de mitjans telemàtics de manera complementària a la resta d’espais i canals que té l’Ajuntament per tal de garantir la transparència municipal.

Totes les mesures de Participació i Transparència.

Participació:
60. Elaborarem un Reglament de Participació Ciutadana i modificarem el Reglament Orgànic Municipal per adequar-lo als nous mecanismes de participació.
61. Desenvoluparem estructures de participació formal.
62. Consolidarem els processos de participació i en promourem de nous.
63. Crearem un registre ciutadà per impulsar la participació.
64. Impulsarem iniciatives d’acció comunitària a l’espai públic.

Transparència:
65. Continuarem treballant per assolir la puntuació màxima del segell Infoparticipa.
66. Prioritzarem l’ús de mitjans telemàtics de manera complementària a la resta d’espais i canals de l’Ajuntament per tal de garantir la transparència municipal.

Comparteix
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Deixa un comentari

La teva adreça electrónica no es publicarà. Els camps marcats * són obligatoris